yang dulu kala

Thursday, December 30, 2010

jamu..

hye alls....
tetiba ari ni aku nk bercerita pasal jamu lak..ceh! klakor tol!cam xkene je ngan watak aku!kikikiki ~nipun sebab dapat call kata nk jamu..tu yg semangat tuh!hahaha~


aku ni xreti nak bercerita panjang n nak mengolah ayat yang berbunga2..sebab dah lama berenti skolah kan..anyway aku nk rekemen la kat kengkawan..saper2 yang ade masalah wanita tu..tp malu nak beritau..


alkisahnyer..once time ago...(wah poyo je) aku kene keputihan...pekat n berbau n gatal aku dah gie klinik n doctor kata hormon aku x btl..so bila dah mkn ubat ok la tp lama pastu aku kene lg..so malas la nk jumpa doctor..ye la buat malu je sbb doc nak amik sample keputihan tu nk kaji sbb apa aku kene kan?so baik la xpayah..


one day aku buka blog adik angkat ku..(.http://belladonnaon9shoppe.blogspot.com) dia de jual brg2..belek nyer belek jumpa la jamu nih..then terdetik la hati aku nk try..ala harga pown xmahal 15 hengget je sebotol..lalu tanpa pikir aku pown order la...then sehari lepas tu sampai la jamu tu...aku pown try makan...alhamdulillah abis sebotol aku perasan dah ilang keputihan aku...ok la kan?cuma aku pelik camne aku bley terlibat makan jamu ni..sedang kan aku bukan la jenis org yg mkn ubat!kikikiki.....~for ur info aku still lg mkn cuma on n off je..hihi..dan skrg ni juga aku dah jd dealer tuk jamu nih..ramai gak cari aku tuk jamu padahal aku xde la post sgt pown psl jamu ni..ihi~


then aku pown promote la kat akak opis aku..ye la kan mende elok bukan nyer x elok..aku bg test..setau aku jamu ni klu tuk org yg dah kawen..makan 3ari n puasa dr suami dlm ms 3-4 ari (time makan jamu tu la kan)..pasti ader uummphhhhh.. so aku pown bg la akak opis aku tu try..then 1 opis dia kecoh psl main best! xke malu aku dibuat nyer dah tu diberitahu lak aku dealer! adeh!bikin malu je..xpe la..janji diaorg happy..so pada korang yg dah kawen n pada yg blum kawen tu elok la amal mkn dr skrg..elok tuk luar dan dalam...hihi...=)


so aku dah mls nak mengarut or becerita dgn ayat yg tunggang langgang ni..nk dipendekkan citer--aku dah copy paste kat bwh ni tuk tatapan korang! selamat mencuba!


pepe klu nk contact aku k? 014-9292 419



Jamu Ratu Dara

Nak Ketat? Rapat? Padat ? Mantap?
Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami
mcm dulu2?

• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..

memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :


• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Kompem ketat dan padat dan panas je kat dalam tu.. Grip akan jadik luar biasa!!..Mcm anak dara balik tau!


• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..


• Mengawal lendir dan lelehan vagina..


• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.


• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)


• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.


• Boleh mencegah barah payudara dan rahim.


• Memulih otot dalaman faraj. (Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin)


• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2
berseri)

Ramuan :

Manjakani, Kacip Fatimah, Akar Serapat, Habatus-Sauda & Rempah Ratus Terpilih

Cara Makan :

• 2 biji pagi selepas sarapan
• 2 biji malam selepas makan malam
• Di ikuti dgn selawat ke atas Nabi.
• Minum dgn air masak / air kosong. Jangan minum dgn air berkarbonat!

Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Anak dara makan 2 biji sehari pun sudah memadai..

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

*** Banyakkan minum air masak okey..



http://jamuratudara.blogspot.com

1 comment: